Chord Wes Kabeh Tak Nehke Tresnoku Nggo Kowe

Dekaku tresno banget karo kowe Tapi kok kowe ra nggagas aku. Kunci Gitar PANDEMI – Tiwas Chord Dasar.


Chord Kunci Gitar Lalekno Gmlt Tribunjateng Com

Kowe ngopo to.

Chord wes kabeh tak nehke tresnoku nggo kowe. Tapi tenan dek tresno ku iki ora bakal luntur Sak lawase dek sak lawase. Berikut chord kunci gitar Lalekno GMLT. Chord gitar dan lirik nella kharisma wes wani perih.

Lilakke lalekke kabeh Em Am ra perlu tak rasakke Dm loro lan perihku G C kowe sing nggawe bubrah. Bakal berusaha di nggo kowe G E mugo aku kuat Fm Bm nglakoni kabeh iki A Bm Fm semoga bersama sampai mati Rapp. Lagu ini dirilis pada Juli 2019.

Senajan kowe Bm Wes karo liyane C Nanging tresnoku ro kowe D Ora iso tak lalekke chorus C D Em Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe Am D G Wes tak tutup atiku di nggo liyane C D Em Mergo kowe seng paleng tak tresnani Am D G Senajan tresno iki mung kependem ning ati. C Am F G Em Am F G. Gawe atiku loro terus g kowe ki berubah sak plok e kenal karo kae am opo salahku opo kowe wes ra sayang karo aku f tresnomu sing mbiyen wes ilang c.

Capo di fret 2 Intro. C D Em C D Em C D Em C D G G D. Chorus D A Tresnoku kanggo kowe Bm Fm Ora ono sing liyane G D Rasa sayangku nggo kowe Em A Ra bakal ilang selawase D A Tresnoku kanggo kowe Bm Fm Ora ono sing liyane G D Kowe wis tak wanti wanti Em A D Ojo nganti ninggal janji.

C rosoku wes ilang Am piye carane balekne. Lilakke lalekke kabehDidik Budi. F G wis kabeh tak nehke C Am tresnaku nggo kowe Dm G lan saiki aku sadar C kowe wis nggawe nyesel atiku F G nanging nyatane susah C Am sing.

Em Am ojo lewat kene. Senajan tak larani. Senajan kowe Bm Wes karo liyane C Nanging tresnoku ro kowe D Ora iso tak lalekke Reff.

Em Am Am-G Kabeh wes tak perjuangke. C G Am kowe ra se apik sing tak kiro Em F kowe ra se apik sing tak karepno G C gawe ati kuciwo. F nanging opo balesmu G mung ngelarani ati.

F G wis kabeh tak nehke C Am tresnaku nggo kowe Dm G lan saiki aku sadar C kowe wis nggawe nyesel atiku F G nanging nyatane susah C Am sing. Lilakke lalekke kabeh Em Am ra perlu tak rasakke Dm loro lan perihku G C kowe sing nggawe bubrah. C G Am Em F G C G C G Am kowe sing slalu tak banggakke Em F saiki aku ngerti kowe G C G sing sak tenane.

C D Em 3X C D G G D Cubo rungokno Em D Nyanyian. F Em Dm E Am G F Em Dm G C. F G lilakke lalekke kabeh Em Am ra perlu tak rasakke Dm loro lan perihku G C kowe sing nggawe bubrah.

C Ora bakal ilang D Em Tresnoku di nggo kowe Am Wes tak tutup D G Atiku dinggo liyane C Mergo kowe D Em Seng paleng tak tresnani Am Senajan tresno iki D G Mung kependem ning ati. Berusaha tak buktekke yen tresnoku saklawae Reff. Sek tak ukir jroning rogo Em Kowe kok nyepelekke F Malah ndadak PHP C Padahal ra kurang kurang G Tresnoku mung nggo kowe G Waktu bondho lan nyawa kabeh wes tak tuluske C G Kowe ragu-ragu Am Ora nompo awakku Em Tak ceraki kowe ngadoh F Gawe loro batinku C Yo men aku tetep berjuang kanggo awakmu G Mugo wae kowe peka G Banjur gelem dadi bojoku.

F G wis kabeh tak nehke C Am tresnaku nggo kowe Dm G. Kabeh wes tak lalekne. G A Fm Bm G A Bm A kabeh wis tak tulis.

GMLT – Lalekno Chord Gitar dan Lirik Lagu. C Ora bakal ilang D Em Tresnoku di nggo kowe Am Wes tak tutup D G Atiku dinggo liyane C Mergo kowe D Em Seng paleng tak tresnani Am Senajan tresno iki D G Mung kependem ning ati Song. Bm rosone kabeh muspro A opo sing tak lakoni G amergo uwong tuo D ora iso ngerteni Bm tapi wes kadung teles A udutku wes keperes G mung di nggo golek coro A rabine dadi nyoto Bm aku pancen wong susah A kudune aku pasrah G.

Em Senajan kowe Bm Wes karo liyane C Nanging tresnoku ro kowe D Ora iso tak lalekke. C G Opo kurang roso tresno Am Sek tak ukir jroning rogo. Saiki mending awake dewe bubar g tak dongake mugo kowe bahagia f g c g karo wong sing kok sayangi.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. C opo isih kurang Am tresnoku kanggo awakmu. Chord Kunci Ukulele Kependem Tresno Guyonwaton Ora Bakal Ilang Tresnoku Dinggo Kowe Tribun Solo.

Original chord dari A Gunakan fitur transpose di atas gan. D E Saiki tresnoku yo mung nggo kowe Cm Fm Tak pasrahke kabeh sak rogone D E A Aku ikhlas yen sliramu dadi jodohku A. C wektu galau pikiranku Am mung kanggo awakmu.

F kabeh sik tak duweki G tak ikhlaske nggo kowe. Kowe ra se apik sing tak kiro Em F kowe ra se apik sing tak karepno G C gawe ati kuciwo. C G Opo kurang roso tresno Am Sek tak ukir jroning rogo Em Kowe kok nyepelekke F Malah ndadak PHP C Padahal ra kurang kurang G Tresnoku mung nggo kowe G Waktu bondho lan nyawa kabeh wes tak ikhlaske C G Kowe ragu-ragu Am Ora nompo awakku Em Tak ceraki kowe ngadoh F Gawe loro batinku C Yo men aku tetep berjuang kanggo awakmu G Mugo wae.

Lagu ini memiliki kekuatan lirik berbahasa Jawa yang gampang diingat tentang pengkhianatan cinta. Chord kunci gitar Lalekno GMLT. F Arep sak gedene opo G Aku merjuangke Em Tresnoku dinggo kowe Am Mung tok sepelekke G F Mungkin hanya dalam mimpi G Ku dapat memiliki C Dirimu sepenuh hati.

A B Gm Cm Aku pancen sayang raono sing liyane A B E Bakal berusaha dinggo kowe A B Gm Cm Mugo aku kuat nglakoni kabeh iki A B E Semoga bersama sampai nanti CHORD G Intro. Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke sing penting kowe bahagia aku gampang duh Gusti paringono aku kuat ati mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati elingo mugo kowe ora dadi gelo mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi mlaku nem wulan aku iseh dewekan krungu kabar kowe arep tunangan senajan loro nanging kudu tak terimo mugo wae sing apik nggo kowe. C G Kudu piye aku Am Em Iso ngolehke gedhe tresnamu F Tok tarik ulur C Aku tetap ra mundur G Tresno ra bakal luntur.

Em Am Kowe ra tau ngerasakke. C Ora bakal ilang D Em Tresnoku di nggo kowe Am Wes tak tutup D G Atiku dinggo liyane C Mergo kowe D Em Seng paleng tak tresnani Am Senajan tresno iki D G Mung kependem ning ati.


Kunci Chord Gitar Dan Lirik Lagu Aku Pancen Sayang Didik Budi Kabeh Wis Tak Tulis Tribun Wow


Kunci Chord Gitar Dan Lirik Lagu Lalekno Gmlt Ceritakan Soal Pengkhianatan Cinta Tribun Wow


Chord Kunci Gitar Aku Pancen Sayang Stress Royal Calonpintar Com


Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Lalekno Gmlt Mergo Sliramu Ora Podo Karo Janjimu Tribunsolo Com

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment