Cordtela Ojo Nanges

C F aku wis jogo ati. Am wis ojo nelongso.

Dm G C ra bakal tak larani tekane matiku.

Cordtela ojo nanges. Capo di fret 5 Intro F G Em Am Dm G C. Dm G C. Dm G C-GB Am-G udan udano sing gede.

Dm G C kanggo kowe sing lagi tak tresnani. E aku sih pingin lanjut Am G senajan wis kebacut Dm G tak akoni. Dm E Dm.

Kunci Gitar Ndarboy Genk – Ojo Nangis Cover Woro Widowati Chord Dasar. E F E Am senajan bojo ketelu. Kunci Gitar Didi Kempot – Ojo Sujono Chord Dasar.

C D ojo nangis mergo tresno. Dm G Dm G tak akoni aku sing luput. Kunci Gitar Ndarboy Genk – Lintang Sewengi Chord Dasar.

Dm Am dongak-dongakno bojoku lilo. Am Em F G C E Am Em F G C. Fm C C Sopo seng kuat ditinggal lungo Am A Dm sopo seng atine.

Mung ning angan angan. Kudune ngati ati opo meneh yen bab ati. F G Em ojo nangis.

F Fm tresno sing tak gadang C GB Am mung mandeg ning tengah dalan Dm G C Fm aku kowe wes ora sejalan. Dm E Dm. Dm aku wis ngaku salah Dm kondo saknyatane E Dm soko ati.

Chord Gitar Ojo Nangis Ndarboy Genk. A Dm aku sing slalu ono pas kowe loro. Dm G sing kadung pengen mbahagiakne uripmu C F ikhlasno atimu.

Am Em ojo nanges maneh. F G C E aku neng kene. G F nrimo awakmu.

Intro Dm G C G C F tenanono. C D loske wae jo di pikirke G D Em kabeh ono dalane Am D happy aja lupakan yang G menyakiti kita. Shepin Misa – Ojo Nangis Chord Gitar dan Lirik Lagu.

G F Em saiki mbok sia-siake. E F mbok tulong ojo ngecewakne atiku. F G C eman eman guyumu.

C F Am G – F Em Am Em Am Dm G. F G Dm G pas kowe durung sopo sopo. Ndarboy Genk – Ojo Nangis Chord Gitar dan Lirik Lagu.

Kunci Gitar Shepin Misa – Ojo Nangis Chord Dasar. Am Em ojo nanges maneh. Capo di fret 4 Intro C F G C GB Am G Dm G.

Kunci gitar dimainkan dari G. F wis ojo ngersulo. Kunci Gitar Ndarboy Genk – Lintang Sewengi Chord.

Donate To help the victims of countless crises like the recent earthquake in Haiti around the world each year we ask New Yorkers to donate online to the International Response Fund which will provide immediate relief and long-term support through supplies technical assistance and other support to help those in need. Am Em F G C E Am Em F G C. A B ojo nangis mergo tresno E Cm ojo goblok mencinta Fm B E nek kejeron mengko malah luka.

E aku seh pengen lanjut Am G senajan wis kebacut. A Dm tenane aku nangis. G C – GB nginget-ngingetke aku marang sliramu.

Am Am Dm E Am Dm cup meneng wis ojo nangis G C menengo angger anakku Dm E kabeh mau wis ginaris Am bapakmu. Kunci Gitar Hendra Kumbara – Yowis. F G C GB Am G Dm G.

G Capo Sesuaikan Nada Intro. Donate options for the International Response Fund are as follows. Chordtela sing uwes yo uwes.

F G C E aku neng kene. Chordtela ojo nangis sing uwes. E A ojo gampang mikir tentang cidro B E B mengko ndak malah loro.

Ojo nangis mergo tresno G D Em ojo goblok mencinta Am D G nek gejeron mengko malah luka. G F Em kowe dolanan neng mburi. F – Em – Dm – C G.

Capo fret 4 Intro. Am Dm esem manismu manggon ning atiku. F G C eman eman guyumu.

C F – G Am G Em Am Em Am Dm G. C – GB Am – G yen ono salah ning uripku. C Em Am – A Dm.

Am Em ojo nangis maneh. Ojo nangis lirik chordtela. G C D C Bm aku nyerah.

C F mbiyen mbok perjuangke. Dm ibumu ninggalke kowe G C nuruti karep atine Dm E wes meneng angger anakku Am cah ayu. E nanging kepriye maneh.

Am E aku kebacut tresno. Okta Viola – Mengko Aku Nangis Chord Gitar dan Lirik Lagu. Capo di fret 3 Intro.

C – GB Am udan udano sing gede. Dm Am dongak-dongakno bojoku lilo. C G C Sopo seng kuat nandang kahanan Am A Dm sopo seng ora kroso kelangan F G Em ditinggal pas sayang sayange A Dm pas lagi jeru jerune G C kowe milih dalan liyane.

C F mesakke atiku. Fpb Dan Kpk Dari 12 18 Dan 24 Adalah. – G F G C kulo nyuwun pangapuramu.

C tresno wis rampung. A Dm aku sing selalu ono pas kowe loro. Chordtela Aku Nangis Ra Uwes.

F G Am F banyu moto uwes asat C Em krono mikir kowe minggat Am F banyu moto uwes gugur C Em Dm kerono kowe uwes mundur. Ben dadi kenangan Am Em yowis. Kunci Gitar Denny Caknan – Titipane Gusti Chord.

C F mbiyen mbok perjuangke. C F G Am G Em Am Em Am. F wis ojo ngersulo.

Lagu Ojo Nangis dipopulerkan oleh Ndarboy Genk pada tahun 2020. Bb C Am Dm aku. Am wis ojo nelongso.

Aku wes ra betah. C F sumilire angin dalu iki. Capo fret 5 Intro.

E koyo-koyo ra lilo. F G pas kowe durung sopo-sopo. G F Em saiki mbok siasiake.

C F mung sliramu sing ono ning jero ati. Dm G C. G C nambahi roso kangen ning wengi iki.

Kunci Gitar Dimas HK Arjosari Dadi Saksi. Happy Asmara – Dalan Liyane Hendra Kumbara Capo fret 1 Intro. Dm G C teles kebes wes nganti kalis.

Mung sak kedep moto. Am Em ojo nangis maneh. C GB Am mending pisah.

F G C kulo nyuwun pangapuramu. Dm G C – GB Am – G udan udano sing gede. Am Dm ning mung tak pendem Gm C F nangis mergo janjimu sing lamis.

A urip mung sepisan E mbok yo di gawe gampang Fm B E kabeh iki wes ono dalan. C – GB Am yen ono salah ning uripku. A awak dewe ning ndunyo E iki mung wayang Fm B E kabeh uwis di atur dalang.

Didi Kempot – Anakku Chord Gitar dan Lirik Lagu.


Pin On Victon Mayday 2nd Single Album


Chord Gitar Lagu Ojo Nangis Ndarboy Genk Kunci Dari G Mudah Dimainkan Tribunnews Com Mobile


Han Jisung Pics On Twitter Kids Icon Stray Kids


Pin En Stray Kids Track Teaser

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment